01 Mar 2017

GP Samyn, Guillaume Van Keirsbulck heeft revanche beet

0 Comment

GP Samyn:
1) Guillaume Van Keirsbulck
2) Alex Kirsch
3) Iljo Keisse op 11”
18) Jens Debusschere op 54”

Ere wie ere toekomt. Een welverdiende en heel knappe overwinning voor Guillaume Van Keirsbulck in een harde editie (door wind en regen) in GP Samyn! De West-Vlaming was aanwezig in elke noemenswaardige ontsnapping.

De definitieve kloof ontstond onder aanvoering van deze renners: De Buyst, Van der Sande, Wynants, Keisse, Pardini, Kirsch én Van Keirsbulck. Dit groepje werd door Van Keirsbulck herleid tot drie met hijzelf, Kirsch en Van der Sande maar jammerlijk genoeg moest Tosh voorin ook de rol lossen.

De wedstrijd bleef lang spannend doordat het achtervolgende pelotonnetje, met onze favoriet Jens, op circa 20 à 30 seconden bleef hangen.

Uiteindelijk vloerde Guillaume, Alex Kirsch, in een sprint van stervende zwanen.

Grtz,
The JDB’s!

[top]
About the Author