06 jun 2017

Gullegem-Koerse – uitslag + verslagje

0 Reacties

Gullegem-Koerse:
1) Yves Lampaert
2) Julien Vermote
3) Tim Declercq
9) Jens Debusschere

Het podium van de populaire kermiskoers werd dit jaar volledig bezet door Quick-Step. Kort na de start lag de wedstrijd al in een beslissende plooi. Een elite gezelschap reed een grote kloof op het peloton bijeen.

Wat later ontstond in de achtervolging een groepje waarin enkele LTS-boys de samensmelting alsnog probeerden te maken. In deze bende was ook Jens te vinden. Men kwam nog zeer dicht maar ondertussen was het duo Lampaert-Vermote al gaan vliegen.

Jens behaalde nog een mooie 9de plaats en verzette heel wat werk in het najagen van de vroege vluchters. ‘Het nekske was volledig af’ wist hij te vertellen na de koers.

Bij deze nogmaals bedankt aan alle aanwezigen JDB-sympathisanten! De Roelandts-fans alsook de Wally’s mochten we eveneens met blijde ogen ontvangen. Speciale dank aan ‘team Marnik’ voor de spontane hulp bij het evenement!

Grtz’s
The JDB’s!

Gullegem Koerse 4

[begin]
Over de schrijver