19 Mar 2018

Milaan – Sanremo, goe gereden Buzze!

0 Comment

Milaan – Sanremo:
1) Vincenzo Nibali
2) Caleb Ewan op 4”
3) Arnaud Démare
22) Jens Debusschere op 5”’

De ‘Haai van Messina’ won afgelopen zaterdag de eerste, echte klassieker van het huidige wielerseizoen, namelijk Milaan – Sanremo.

Op de Poggio plaatste de Italiaan een splijtende demarrage, niemand kon of wou volgen. Met zijn perfecte daaltechnieken kwam het achtervolgende peloton geen sikkepit dichter. Op de mythische aankomststrook, de Via Roma, mocht Nibali zijn armen in de lucht steken. Ondanks de tegenwind in de laatste kilometers, hield de solist knap stand!

Luttele seconden later reed ook Jens over de eindstreep (dit als tweeëntwintigste). Hij (ook de andere LTS’ers) reed een heel knappe wedstrijd in dienst van Greipel. Jammerlijk genoeg kwam André ten val in één van de laatste bochten van de afdaling van de Poggio.
We zijn trots op ‘Buskrut’!

Zie zijn reactie na Milaan – Sanremo via onderstaande link:
http://m.video.sporza.be/cm/sporza.mobile.video/1.3164857

 

Grtz,
the JDB’s!

[top]
About the Author