18 Dec 2018

Trainingskamp 1 afgewerkt – Mallorca met Katusha-Alpecin

0 Comment

Het eerste trainingskamp van Jens voor team Katusha-Alpecin zit er op. Afgelopen weken vertoefde ‘Buskrut’ in Mallorca, samen met z’n nieuwe collega’s en het omkaderingsteam.

Alles verliep er zoals gewenst. Het gebruikelijke procedé werd gevolgd: kennismaking, ochtendopwarming, core en stability oefeningen, kilometers malen op de nieuwe vehikels, gezond eten én voldoende rust in bouwen. Het weer, het eten en de nieuwe compagnie viel bij onze poulain in de smaak. Kamergenoot was Portugese springveer, Ruben Guerreiro, ook een nieuwkomer die overkomt van Trek-Segafredo. Komende weken is het de bedoeling om het vormpeil nog aan te scherpen, maar momenteel zit Jens zeker op schema.

De formatie Katusha-Alpecin bestaat in 2019 uit 24 renners.
Enrico Battaglin (LottoNL-Jumbo)
Jenthe Biermans
Ian Boswell
Steff Cras
Jens Debusschere (Lotto Soudal)
Alex Dowsett
Matteo Fabbro
José Gonçalves
Ruben Guerreiro (Trek-Segafredo)
Nathan Haas
Marco Haller
Reto Hollenstein
Marcel Kittel
Pavel Kochetkov
Viacheslav Kuznetsov
Daniel Navarro (Cofidis)
Nils Politt
Simon Špilak
Dmitry Strakhov (Lokosphinx)
Mads Würtz Schmidt
Willie Smit
Harry Tanfield (Canyon-Eisberg)
Rick Zabel
Ilnur Zakarin

P.s.

A. –> momenteel hebben we nog weinig foto’s van Jens in z’n nieuwe plunje. Dit omdat hij contractueel nog vastligt bij LTS tot eind januari.

B. –> Vrijdag 21 december doet Jens mee aan X-masspinning. Dit ten voordele van Make-A-Wish. Sessie 1 start om 18u30, sessie 2 om 19u30. Waar? Bike-Fun Waregem (jeugdcentrum), Zuiderlaan 46, 8790 Waregem. Vooraf inschrijven via: vanoverberghe-dhont@telenet.be. Kostprijs? € 10/sessie. https://www.facebook.com/events/347795382448040/permalink/371612466732998/

C. –> vergeet niet in te tekenen op ons JDB-luxe-ontbijt. Dit staat gepland op zondag 27 januari 2018. (Alle info: zie http://jensdebusschere.be/archives/4354)

Grtz,
the JDB’s.

[top]
About the Author